LYDEN AF LANGELAND

Lyt til kunsten X VisitLangeland - Et lydår

July 23, 2022

Gunner Møller Pedersen, Et Lydår, 1977-1982

I kunstparken TICKON kan man opleve et usynligt kunstværk, der fylder luften og parkens rum med magi hver dag kl. 12.00 og kl. 15.00 - året rundt. Det er lydværket Et Lydår, der for en stund fylder området med toner og klange, der vibrerende ændrer den måde, vi sanser og oplever naturen og de omkringliggende kunstværker.

Sæt dig måske ved “lyttekredsen” skabt af store sten placeret i en cirkel, læg dig i græsset eller gå rundt og sug omgivelserne og årstiderne til dig, imens du lytter.

Lyt til kunsten

Lyt til Kunsten er sat i verden for at fortælle de gode historier, der gemmer sig i kunsten i det offentlige rum og er skabt af lyddokumentarist Helle Ansholm Rasmussen og kunstformidler Sara Line Batson Matzen.

Her kan du høre de langelandske værker som Helle og Sara har udvalgt. De er inddelt i fire overordnede kategorier - Kunsttårnene, værker i Tickon, værker i Rudkøbing og et værk i Bagenkop. Se mere på langeland.dk/lyt-til-kunsten

Med podcasten i ørerne kan du drage ud og lære værkerne i de fynske købstæder bedre at kende, eller lytte derhjemme, når det passer dig bedst.

Find podcasts fra alle de fynske købstæder her

Projektet er endvidere et samarbejde med Danmarks førende kunst-app VIZGU, og lydkollektivet og produktionsselskabet LYDPOL.

Projektet er støttet af Kulturregion Fyn og Øernes Kunstfond.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App