LYDEN AF LANGELAND

Lyt til kunsten X VisitLangeland - Find dig selv

July 23, 2022

Per Buk, Find dig selv, udsmykning i kunsttårn 10, 2020

På en smuk, bugtet vej tæt ved Kædeby på Langeland finder du kunsttårn 10. Der hænger et flag uden på tårnet og byder dig indenfor.

Træd nu ind i tårnet.

Gulmalede lærreder strækker sig med tårnets top. Lærrederne er fyldt med en overvældende mængde fugle tegnet med sort tusch. De er små, naivistiske og mangfoldige i udtrykket. Gå tæt på og find måske en fugl, du kan identificere dig med.

Værket  Find dig selv er skabt af den fynske kunstner Per Buk og blev indviet 1. maj 2020.

 

Lyt til kunsten

Lyt til Kunsten er sat i verden for at fortælle de gode historier, der gemmer sig i kunsten i det offentlige rum og er skabt af lyddokumentarist Helle Ansholm Rasmussen og kunstformidler Sara Line Batson Matzen.

Her kan du høre de langelandske værker som Helle og Sara har udvalgt. De er inddelt i fire overordnede kategorier - Kunsttårnene, værker i Tickon, værker i Rudkøbing og et værk i Bagenkop. Se mere på langeland.dk/lyt-til-kunsten

Med podcasten i ørerne kan du drage ud og lære værkerne i de fynske købstæder bedre at kende, eller lytte derhjemme, når det passer dig bedst.

Find podcasts fra alle de fynske købstæder her

Projektet er endvidere et samarbejde med Danmarks førende kunst-app VIZGU, og lydkollektivet og produktionsselskabet LYDPOL.

Projektet er støttet af Kulturregion Fyn og Øernes Kunstfond.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App